2023 Başkasının whatsapp mesajlarını okuma programı indir ücretsiz

How to Read Someone's WhatsApp Messages without Their Phone

WhatsApp mesajlarını kodsuz olarak okumak sadece Whatsapp WEB uygulaması üzerinden mümkündür.

İşlemi yapmak için şunları yapmanız gerekir:

  1. web.whatsapp.com adresine giriş yapın
  2. WhatsApp uygulamasını açın
  3. Ayarlar sekmesine tıklayın
  4. Bağlı Cihazlar bölümüne giriş yapın
  5. ve Cihaz Bağla yazısına tıklayarak telefonunuzdaki QR kodunu bilgisayardaki QR kod ile eşleştirin

Böylece telefonunuzdaki tüm WhatsApp mesajlarını ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

Critical Security Flaw Found in WhatsApp Desktop Platform Allowing  Cybercriminals Read From The File System Access | PerimeterX

Başka birinin WhatsApp mesajlarını okumak için spyware, Google Drive, Spoofing gibi yöntemler mevcuttur ancak bu yöntemler hukuki açıdan sorunlara yol açabilir ve mesajı okurken yakalanma ihtimaliniz bulunabilir.

Ücretsiz olarak mesaj okuma için Google Drive yedekleme, WhatsApp yedekleme uygulaması, iPhone cihazlar için yedekten geri yükleme uygulaması, Casus WhatsApp Android uygulaması ve Mspy WhatsApp uygulaması gibi seçenekler mevcuttur. Ancak sevgilinizin mesajlarını okumak insanların cep telefonlarına virüs bulaşmasına yol açabilir ve hukuki açıdan sıkıntıya sebep olabilir.

Mpsy tarafından sunulan bir uygulama olan Whatsapp Mesajlarını Okuma uygulaması, başkalarının WhatsApp mesajlarının takibini, tarihlerini görüntülemeyi ve uzaktan okunmasını sağlar. Jailbreaksiz iOS cihazlar için de destek sunuyor.

Ancak, internette bulunan tüm WhatsApp takip yazılımlarının ücretli olduğunu ve sadece QR kod tarama yöntemiyle ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir program bulunduğunu belirtmekteyiz. Güvenilmeyen uygulamalardan kaçınmak önerilir.

Ayrıca, messaging.ml gibi sohbet sitelerinde başkalarının WhatsApp mesajlarını görme imkanı yoktur. Erişiminiz olmayan bir cep telefonundaki WhatsApp uygulamasını uzaktan çalmanız da mümkün değildir.

Eşinizin WhatsApp mesajlarını görüntülemek için mSpy uygulamasını indirmeniz yeterlidir. WhatsApp görüşmelerine erişmek için uygulamayı kurup numaranızı doğrulamanız ve geri yükleme işlemini tamamlamanız yeterlidir.

Ayrıca, boşanma davalarında WhatsApp görüşmeleri delil olarak kullanılabilir ve savcılık tarafından erişilebilir.

%100 Çalışan Başkasının WhatsApp Mesajlarını Okuma Programı

WhatsApp takip etme programı, başkalarının WhatsApp mesajlarını görmeyi amaçlayan uygulamalardır.

Bu programlar, WhatsApp’da yapılan sohbetleri kaydederek size uzaktan erişim imkanı sunar.

Bazı firmalar bu programları ücretsiz olarak sunarlar, ancak Mspy gibi uzman firmalar özelliklerine göre farklı fiyatlar sunabilir.

WhatsApp takip programı, Android 4 ve üzeri telefonlar için root işlemi gerektirir, iPhone telefonlar ise jailbreak gerektirir.

WhatsApp takip programı indirip kurduktan sonra, hedef telefondaki WhatsApp sohbetleri kaydedilir ve size rapor olarak sunulur.

Bu program, WhatsApp mesajlarını okuma, konuşma kayıtlarına erişme ve silinen verilerin takibi gibi avantajlar sunar.

Mspy – Gizlice başkasının Whatsapp mesajlarını görme programı

mSpy, bir cep telefonunu izleme ve takip etme aracıdır.

Hedef cihazdan çok fazla bilgi toplama kapasitesine sahiptir ve kişinin konumunu ve zamanını takip ederek GPS konumunu takip edebilir.

Ayrıca, WhatsApp mesajları, medya dosyaları ve aramaların izlenmesini sağlar.

mSpy öncelikle ebeveynlerin çocuklarını siber tehditler ve zorbalıktan koruyabilmek için kullanılır.

Ülkemizde üçüncü parti uygulamalar olarak kullanılan bu tip casusluk uygulamalarının kullanımı yasal değildir ve kullanılmaması önerilir.

XNSPY Ücretsiz Whatsapp Mesajları okuma uygulaması

XNSPY, Android cihazlarında başka bir kişinin WhatsApp sohbetlerini okumanıza veya çocuğunuzun aktivitelerini izlemenize olanak tanıyan bir uygulamadır.

Ücretsizdir ve çeşitli işlevlere sahiptir. Kullanıcılar, WhatsApp mesajlarının tarihini ve saatini görüntüleyebilir, gelen ve giden aramaları takip edebilir ve gönderilen ve alınan medya dosyalarına erişebilir.

İzlemek istediğiniz cihaza uygulamayı indirin ve casusluk yapmaya başlayın.

Android ve PC İçin Ücretsiz Başkasının Whatsapp Mesajlarını Okuma Programı İndir

Whatsapp casus programları olarak da bilinen bu uygulamalar, başkasının Whatsapp mesajlarını okuma amaçlı yapılmıştır ve Android ve iOS cihazlar için Play Store ve iOS Market üzerinden ücretsiz indirilebilmektedir.

Bu tür programlar, tüm iOS ve Android cep telefonlarında problemsuz şekilde çalışabilmektedir. İzlemek istediğiniz kişinin telefonuna WhatsApp takip programını indirdikten sonra, kurulum aşamalarını tamamlamanız yeterli olacaktır.

Ebeveynler, çocuklarını; işverenler, çalışanlarını takip etmek amacıyla bu uygulamaları kullanabilirler. Ancak, bu yazımızda adı geçen uygulamaları kullanmanın hukuki sorumluluğu tamamen kullanana aittir.

Başkasının Whatsapp mesajlarını görmeniz mümkündür. Bunun için, yapmanız gereken takip etmek istediğiniz kişinin Android veya iOS işletim sistemli telefonuna uygulamayı indirmektir. Uygulama, yüklenen telefonda kullanıldığı süre boyunca arka planda çalışır ve tüm mesajları, konum bilgilerini, resim ve videoları raporlar.

Whatsapp casus yazılım ücretsiz olarak indirilmesi de mümkündür. Genellikle, başkasının Whatsapp mesajlarını okumak amacıyla tasarlanmış ücretsiz üçüncü taraf uygulamalarıdır ve yazımızdaki bağlantılardan indirilebilirler.

Başkasının Whatsapp yazışmalarını takip etmek istiyorsanız, onun telefonuna ücretsiz casus uygulamayı yüklemeniz gerekir.

Yeni Yöntem 2023: Başkasının whatsapp mesajlarını okuma programı indir ücretsiz

Telefon takip yazılımı olarak bir başkasının WhatsApp mesajlarını okumak konusunda bilgi sahibi olmak istiyorsanız, aşağıdaki bilgi sizi konuyla ilgili olarak aydınlatacaktır.

Öncelikle, unutmayınız ki başkalarının WhatsApp mesajlarını onların izinleri olmadan takip etmek yasal olarak yanlıştır ve bu tür yasalara aykırı kullanımlar web sitemiz tarafından da onaylanmaz ve önerilmez.

Sadece yasal koşullara uygun bir şekilde kullanılması durumunda kullanıcılara sunulan tüm telefon takip yazılımları, yasal kullanım koşullarını resmi sitelerinde veya kurulum sırasında “kullanım koşulları” olarak belirtilen ekranlarda bulabilirsiniz.

Sadece bu koşullara uygun bir şekilde kullanacağınızı onayladıktan sonra bu yazılımları kullanabilirsiniz.

Hemen yukarıdaki bilgilendirmeyi yaparak, en kolay şekilde başkasının WhatsApp mesajlarını okumak için aşağıdaki yazılımları size öneriyoruz: mSpy, FlexiSpy ve Hoverwatch. Neden bu 3 yazılımı öneriyoruz?

Bu yazılımlar, dünya çapında en çok kullanılan telefon takip yazılımlarıdır ve müşteri desteği, kullanım kolaylığı ve özellikler açısından belirli bir beğeni seviyesine ulaşmıştır.

FLEXİSPY

Telefon takip programı konusunda en çok özellik sunan yazılım Flexispy’dir. Adı muhtemelen duyduğunuz, mspy gibi ünlü bir programdır.

Flexispy, WhatsApp takibi konusunda mspy kadar etkilidir ve diğer takip programlarından daha fazla fonksiyona sahiptir.

Kullanımı kolaydır, ancak temel ingilizce bilgisi gerektirir. Ücretsiz deneme versiyonu bulunmaz ve direkt olarak satın almanız gerekir.

Flexispy, kullanıcının ihtiyacına göre lite, premium ve extreme versiyonlarla sunulur ve en kapsamlı fonksiyonlar extreme versiyonda bulunur. Eğer tam fonksiyonlu bir Flexispy istiyorsanız, Extreme versiyonunu satın almanız gerekir.

XMOBİLE PRO

Xmobile Pro, android telefon takibi yapmak isteyen kullanıcılar için mükemmel bir programdır. Ücretsiz deneme süresi sunarak kullanıcıların programın tüm özelliklerini test etmelerine imkan tanır.

Kamera izleme, ekran izleme, whatsapp görüşmeleri ve aramaları dinleme, keylogger gibi takip fonksiyonlarının yanı sıra, diğer programlarda olmayan birçok ekstra özelliğe de sahiptir. Ayrıca, tüm özelliklerini görüp 24 saat ücretsiz deneme yapmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

XMOBİLE PRO ÖZELLİKLERİ NELERDİR ?

Xmobile Pro, Android telefonu takip ve kontrol yazılımı, birçok fonksiyonu içermektedir. Bu fonksiyonlar sayesinde çocuğunuzun telefonunun takibini kolayca yapabilirsiniz. Bazı özellikleri şunlardır:

  1. GÖRÜŞMELERİ DİNLEME: Xmobile Pro ile çocuğunuzun telefonundaki tüm görüşmeleri dinleyebilirsiniz. Bu, potansiyel tehlike oluşturabilecek kişileri takip etmenize ve çocuğunuzun güvende kalmasını sağlamanıza yardımcı olacaktır.
  2. CANLI KAMERA İZLEME: Xmobile Pro ile çocuğunuzun telefonunun kamerasını anında açabilir ve canlı olarak görüntüleyebilirsiniz. Bu özellik, çocuğunuzun bulunduğu ortam hakkında tam bilgi sağlar.
  3. ÇEVREYİ DİNLEME: Çocuğunuzun bulunduğu ortamın seslerini dinleyebilir ve böylece onların güvende olup olmadığını anlayabilirsiniz.
  4. KONUM BİLDİRİMİ: Çocuğunuzun her an nerede olduğunu GPS vasıtasıyla online olarak öğrenebilirsiniz.
  5. MULTİMEDYA VERİ AKTARIMI: Çocuğunuzun cep telefonundaki fotoğraf ve videoları kontrol edebilirsiniz.
  6. SOSYAL MEDYA İZLEME: Popüler sosyal ağ uygulamalarındaki mesajlaşmalarını okuyabilirsiniz ve çocuğunuzun güvenli olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
  7. WEB AKTİVİTESİ KONTROLÜ: Çocuğunuzun hangi web sitelerine girdiğine bakabilir ve isterseniz bu sitelerine giriş sınırlaması koyabilirsiniz.

HOVERWATCH

Hoverwatch telefon takip yazılımı, WhatsApp takibi özelliği ile öne çıkan bir alternatiftir. Mspy ve Flexispy ile karşılaştırıldığında hem özellikleri hem de kullanım kolaylığı ve veri aktarma hızı açısından rakipleriyle yarışabilir ve hatta kurulum açısından daha kolaydır.

Kaliteli bir telefon ve WhatsApp izleme alternatifi arayanlar için Hoverwatch programı, ücretsiz olarak kayıt olunabilecek ve beş dakika içinde yüklenerek denenebilecek bir seçenek olabilir.

Bu yazılım, tam özellikleriyle hem Android hem de iOS telefonlar için istenilen fonksiyonları eksiksiz bir şekilde sunabilir ve ücretsiz olarak denenebilir.


Aşağıdakine benzer soruların cevaplarını yukarıdaki makalede bulabilirsiniz:

  • Kodsuz Whatsapp Mesaj Okuma Yöntemi 2023 Güncel
  • Başkasının WhatsApp Mesajlarını Okuma Programı İndir Ücretsiz 2023
  • Sevgilinin WhatsApp Mesajlarını Okuma Yöntemi
  • Mpsy Whatsapp Mesajlarını Okuma Uygulaması
  • WhatsApp Takip Programı Ücretsiz
  • Wp Mesaj.ml Whatsapp Mesaj Görme
  • Whatsapp Çalma Uzaktan Nasıl Yapılır?
  • Başkasının WhatsApp mesajlarını okumak mümkün mü?
  • WhatsApp sevgili konuşmaları takip edilebilir mi?
  • WhatsApp mesajlarını nasıl okurum?
  • Başkasının WhatsApp’ı nasıl çalınır?
  • kodsuz, whatsapp mesaj okuma
  • telefondan başka birinin whatsapp’ına girmek
  • Başkasının Whatsapp mesajlarını Okuma Programı ücretsiz
  • Başkasının mesajlarını Okuma programı ücretsiz
  • Başkasının WhatsApp mesajlarını Okuma programı indir ücretsiz ekşi
  • WhatsApp QR kodu ile başkasının Mesajlarını Okuma
  • Google Drive ile başkasının WhatsApp mesajlarını Okuma
  • WhatsApp mesaj Okuma APK

Yayımlandı

kategorisi