2023 En İyi Torrent İndirme Siteleri (Denendi %100 Çalışıyor)

2023 yılında hala çalışan, malware içermeyen yada minimum seviyede içeren, geniş içerik veya yazılım sunan en üst düzey ücretsiz torrent sitelerinin birçoğunu araştırdık ve denedik.

Sonuç olarak, bu büyük torrent sitesi listesini yalnızca 10 siteye düşürdük. Bu siteler, torrent indirmenin olabildiğince güvenli ve zengin bir deneyim sunar, ancak hepsinin farklı güçleri vardır. Her biri hakkında ne bekleyebileceğinizi özetlemek için çaba gösterdik, böylece sıkıntıya girmemeniz gerekmez.

Ancak torrenting riskli olduğundan, bütün indirmeleri bir VPN hizmeti kullanarak yaptık – IP’nizi gizleyebilen ve tüm trafiğinizi şifreleyebilen bir üst düzey gizlilik aracı.

Ne yazık ki, aşağıdaki popüler torrent sitelerini analiz etmedik, çünkü yakın zamanda (veya bazı durumlarda çok yakın zamanda) kapatıldılar:

  • SeedPeer
  • Bit Torrent Scene (BTScene)
  • YourBittorrent
  • Demonoid

1. The Pirate Bay

The Pirate Bay - one of the best torrent sites

How to download torrents from The Pirate Bay

The Pirate Bay adresi: https://thepiratebay.org/
Artıları: Büyük seçenek ve içerik çeşitliliği, kolayca gezilebilir, iyi torrent kalitesi
Eksileri: Az bilinen içerikler için uygun değil, özellikle müzik
Engellendiği yerler: Arjantin, Avustralya, Avusturya, Belçika, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hindistan, Endonezya, İrlanda, İran, İtalya, Malezya, Hollanda, Norveç, Portekiz, Katar, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Singapur, İspanya, İsveç, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık.

The Pirate Bay herkesin içerik veya yazılım için gitmek istediği kaynaktır. Evet, The Pirate Bay’ı kapatma girişimlerine rağmen burada çalışan torrent sitelerinin bir listesinde. TPB zaman zaman açılmaz, ancak orijinal site yüklenemezse her zaman uygun proxyler vardır.
The Pirate Bay’in popülerliğinden dolayı çok çeşitli. Birçok kişi için, oyun torrentleri, film torrentleri ve diğer her şey için #1 kaynaktır.
The Pirate Bay kolayca gezilebilir – kuruluşundan bu yana pek değişmedi. Kullanmak için sadece torrenti ara, gerekli tüm bilgileri oku ve torrenti indir.

2. 1337x

A review of 1337x torrent site

How to download torrents from 1337x

1337x, geniş içerik yelpazesine sahip aktif bir torrent sitesi arıyorsanız işinize yarayacak bir torrent sitesidir. TorrentFreak’e göre, 2021 yılının en çok kullanılan 3. torrent arama motorudur.

Site kullanımı kolaydır ve kategoriler anasayfanın altında veya daha derinlemesine girdiğinizde yan tarafta kolayca listelenir. 1337x, The Pirate Bay’e benzer bir kalitede en iyi torrent arama motoru olarak görülür.

Belirli bir torrent dosyasına tıklarsanız, gerekli tüm bilgilerin (seeders, leechers, yükleme yaşı, dosya bilgileri vb.) düzenli bir sayfada sunulduğu ve dosyayı indirmek için birkaç seçeneğin bulunduğu bir sayfa görürsünüz.

Ancak dikkatli olun: torrent dosyasını indirmek için 4 seçeneğin olduğu görünebilir, ancak sadece ikisi dosyayı size verir ve diğerleri size rastgele yerlere yönlendirebilir. 1337x, Avusturya, Avustralya, Danimarka, Hindistan, İrlanda, İtalya, Finlandiya, Fransa, Norveç, Rusya, İspanya ve İngiltere gibi ülkelerde engellenmiştir (bu liste tam olmayabilir).

  • Artılar: inanılmaz tarama özellikleri ve torrent bilgileri, çok çeşitli
  • Eksileri: belirsiz içerik için harika değil, üçüncü taraflara yönlendirilme riski
  • Engellenen: Avusturya, Avustralya, Danimarka, Hindistan, İrlanda, İtalya, Finlandiya, Fransa, Norveç, Rusya, İspanya, İngiltere (liste muhtemelen eksiktir)

3. MagnetDL

MagnetDL's home page

MagnetDL's download page

MagnetDL’nin ölüm haberleri çok abartılmış gibi görünüyor.

Bu, torrent dünyasını iyi bilenler için bir site: eski tarz bir tasarımı var ama bilgiler temiz bir şekilde sunulur ve site yüksek hızlıdır.

MagnetDL popüler değil olabilir ama yine de en iyi torrent sitelerinden biridir. İçeriği zengin ve pop-up reklamlar gibi saçma şeylerden yoksun, diğer aktif torrent izleyicilerin çoğunda bulunan. UK kullanıcıları için yıllardır go-to torrent arama motoru olarak kalmıştır ve ISPs tarafından engellenmeyen az sayıdaki torrent sitesinden biridir.

İndirme sayfasına geldiğinizde, standart düzen görürsünüz. Sadece mıknatıs simgesine tıklayın ve indirmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca, engelleme ile ilgili bir bilgi yok.

  • Artılar: iyi sıralanmış, hızlı, çok çeşitli, reklamsız
  • Eksiler: daha popüler torrent sitelerinden daha az ekici
  • Engellenen: YOK

4. YTS (YIFY)

A review of the YTS (YIFY) torrent site

YTS (YIFY) torrent download options

YTS, YIFY tarafından hazırlanan film torrentlerinin #1 kaynağıdır. YIFY, yüksek tanımlı filmlerin küçük dosya boyutlarında yükleyicisidir ve bu, Telugu gibi eksotik dillere de içermektedir.
Site düzenli, iyi organize edilmiş ve ziyaretçilere 720p veya 1080p olarak filmleri indirmenizi sağlar, 1080p sürümleri daha büyük dosya boyutlarına sahiptir ve 720p genellikle 1 GB’dan daha küçüktür.
Sadece farklı dosya boyutları ve kalitelerinde indirme seçeneği sunan YTS, aynı zamanda Rotten Tomatoes Eleştirmenler puanı, Rotten Tomatoes İzleyici puanı, IMDB puanı ve siteye ait beğeni ve favorileri de verir.

Avantajları: filmler için harika
Dezavantajları: başka herhangi bir şey için uygun değil, can sıkıcı reklamlar
Bloke Edilen Ülkeler: Avustralya, Hindistan, Endonezya, Singapur, Birleşik Krallık (liste tamamlanmamış olabilir)

5. LimeTorrents

LimeTorrents review

LimeTorrents downloading torrents

LimeTorrents, 2009 yılında kurulmuş olsa da, uzun yol kat etmiştir.

LimeTorrents, bu listedeki diğer torrent sitelerinden farklıdır çünkü torrent izleyici değil, meta-arama motorudur (diğer torrent sitelerinden arama sonuçları toplar).
LimeTorrents kullanırken, sadece Download torrent veya Magnet düğmelerine tıklamanız gerekir – diğer düğmeler size garip yerlere götürebilir. Ayrıca, indirmeye hazır olduğunuz torrentin kaynağını da dikkate alın.

Avantajları: çeşitli seçenekler, torrent dosyalarının kaynaklarını bulmak için iyi
Dezavantajları: dikkatsizce nereden indiriyorsanız riskli
Bloke Edilen Ülkeler: Avustralya, Fransa, Hindistan, Birleşik Krallık, ABD (liste tamamlanmamış olabilir)

6. RARBG

RARBG review

RARBG download page

RARBG, çok çeşitli bir Bulgar torrent sitesidir ve çok saygı duyulan bir eski okul siteidir. Güçlü yanlarından biri her torrent listesindeki bilginin ne kadar ayrıntılı olduğudur.
RARBG, B filmleri, porno veya sanat evi arayanlar için iyi bir yer olabilir. İşleyen torrent sitelerinden biridir ve Hindi filmleri, kırılmış yazılımlar ve oyunlar için en iyilerden biridir.
P2P dosyalarını indirmek çok kolaydır – her sayfanın en üstünde bağlantıyı göreceksiniz.

Avantajları: torrent bilgisi çok, içerik çeşitliliği iyi, site temiz
Dezavantajları: bazen gerçekten popüler içeriği bulamama veya ekleyici sayıları düşük olabilir
Bloke Edilen Ülkeler: Avustralya, Bulgaristan, Danimarka, Fransa, Hindistan, Endonezya, İtalya, Portekiz, Suudi Arabistan, Birleşik Krallık.

7. EZTV

A review of the EZTV torrent site

EZTV's torrent download page

Artıları: TV dizileri için idealdir
Eksileri: Diğer içerik türleri için uygun değildir
Yasaklanan yerler: Avustralya, Kanada, İrlanda, Birleşik Krallık, ABD

EZTV, TV dizileri ve serilerini indirmek isteyenler için popüler bir seçimdir.
Güncel görünümüne rağmen, TV dizileri torrentlerini bulmak ve indirmek için basit ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.
Kullanıcılar, arama sonuçlarından direk torrent veya magnet dosyasını indirebilir veya dosya için belirli bir indirme sayfasına gidebilir.


Yayımlandı

kategorisi