Pompalı Tüfek Fiyatları 2023 (Daima Güncel Son Fiyat)

Pompalı Tüfek Fiyatları 2023 (Daima Güncel Son Fiyat)

Pompalı tüfek endir?

Pompalı tüfek, mekanik veya basınçlı hava yardımıyla içindeki mermiyi fırlatan bir silahtır.

Pompalı tüfek almak serbest mi?

Pompalı tüfek satın alınması için öncelikle ruhsat almak gerekmektedir. Bu belge almak için Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’na müracaat etmeniz gerekir. Ateşsiz tüfekler ve tabancalar, hava ve gaz basıncı kullanılarak çalışır. Bu tür silahlar için ruhsat aranmayacaktır.

Pompalı tüfek bulundurmak suç mu?

Pompalı av tüfeği gibi kaçak yollarla düşük fiyatlarla alınan silahların kullanımı ile işlenen suçlar, ateşli silahlarla işlenen suçların yüzde 41,65’sini oluşturur. Bu tür tüfeklere sahip olmanın cezai yaptırımı ise sadece 944 TL idari para cezasıdır.

Pompalı av tüfeği almak için neler gerekli?

Yivsiz av tüfeği satın almak için ilk olarak mülki amirliğe (kaymakamlık makamına) hitaben dilekçe sunulması gerekir. Bu dilekçede, kişinin sağlık durumu hakkında doktor raporu (aile sağlığı merkezinden/sağlık ocağından) eklenmelidir. Dilekçede, kişinin 4 adet biyometrik fotoğrafı da yer almalıdır. Yivsiz tüfek almak için vergi dairesinde 2022 yılı için 5 yıllık harç bedeli olan 80,20 TL’lik makbuz getirilmesi gerekir.

Pompalı silahın cezası ne kadar?

Silah taşıma veya satın alma suçu veya birden fazla silahı bulundurma suçları, 6136 sayılı Kanun madde 13/1’e göre 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve 30 günden 100 güne kadar adli para cezası ile cezalandırılmaktadır.

Pompalı tüfek kaç metre gider?

Av tüfeği menzili, kullanılan modelin özelliklerine ve kalitesine göre değişebilir. Örneğin, üst model ve kaliteli av tüfekleri, 90 metreye kadar uzaktaki hedeflere kolayca atış yaparken, daha düşük kaliteli tüfekler, sadece 20 metre gibi daha kısa mesafelerde atış yapabilecektir.

[xyz-ips snippet=”FiyatKisaBaslik”] fiyatları araştıranlar için sosyal medya kanalları, broşürler ve [xyz-ips snippet=”FiyatKisaBaslik”] ile ilgili internet siteleri üzerinden yaptığımız incelemeler sonucunda %100 doğru ve güncel fiyatları paylaşıyoruz.

Aşağıdaki fiyatlar için son güncelleme: 11 Ocak 2023

Yaptığımız son araştırmalar neticesinde [xyz-ips snippet=”FiyatKisaBaslik”] fiyatı şu şekilde:


  • BENELLI M3 TACTICAL TELESCOPIC POMPALI/YARI OTOMATİK AV TÜFEĞİ 37.199,00 TL
  • ARMSAN ARMTAC RS-X1 POMPALI AV TÜFEĞİ 8.109,00 TL
  • ARMSAN ARMTAC RS-X2 POMPALI AV TÜFEĞİ 9.319,00 TL
  • ARMSAN ARMTAC RS-X2 TELESKOPİK POMPALI AV TÜFEĞİ 9.325,00 TL
  • ARMSAN ARMTAC RS-X3 POMPALI AV TÜFEĞİ 10.619,00 TL
  • WINCHESTER BLACK SHADOW POMPALI AV TÜFEĞİ 13.149,00 TL
  • WINCHESTER DEFENDER POMPALI AV TÜFEĞİ 16.749,00 TL
  • WINCHESTER DEFENDER HIGH CAPACITY POMPALI AV TÜFEĞİ 10.500,00 TL
  • WINCHESTER FIELD POMPALI AV TÜFEĞİ 13.350,00 TL
  • WINCHESTER EXTREME DEFENDER POMPALI AV TÜFEĞİ 16.749,00 TL
  • FRANCHI PA8 7+1 POMPALI AV TÜFEĞİ 11.500,00 TL
  • HUĞLU ATROX TAKTİK PLUS PISTOL GRIP FIXED POMPALI AV TÜFEĞİ 6.740,00 TL
  • WINCHESTER DEFENDER TYPHON POMPALI AV TÜFEĞİ 12.799,00 TL
  • WINCHESTER DEFENDER DARK EARTH POMPALI AV TÜFEĞİ 12.799,00 TL
  • WINCHESTER EXTREME DEFENDER HIGH CAPACITY POMPALI AV TÜFEĞİ 16.750,00 TL

Not: Bu fiyat son olarak 2023 yılının 11 ocak tarihinde güncellenmiştir.


Yukarıda sunulan [xyz-ips snippet=”FiyatKisaBaslik”] fiyatları güncelliğini korumaktadır. Fakat bazen fiyatlar bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor. Bu durumda eğer var ise [xyz-ips snippet=”FiyatKisaBaslik”] fiyatı için ilgili müşteri desteğinden bilgi alabilirsiniz.

[xyz-ips snippet=”FiyatKisaBaslik”] Fiyatı İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Müşteriler [xyz-ips snippet=”FiyatKisaBaslik”] hakkında araştırma yaparak en uygun fiyatları bulma amacında. Biz de bu amaca hizmet etmek için sadece güncel fiyatları listelemek ile kalmıyoruz, aynı zamanda en son çıkan güncel indirimleri ve kampanyaları da paylaşıyoruz.

[xyz-ips snippet=”FiyatKisaBaslik”] fiyatları güncel mi, doğru mu ve ne kadar güncel? 

Hem [xyz-ips snippet=”FiyatKisaBaslik”] hem de sitemizdeki diğer tüm ürünlerin fiyatları haftalık ve aylık periyotlarla güncellenmektedir. Son fiyatlar için ilgili satış noktalarına sorabilirsiniz. Değişen fiyatlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Tüm fiyat bilgilerini kılavuzluk ve genel bilgilendirme amacıyla paylaşıyoruz.

Yine de hatalı bir fiyat görürseniz, aşağıdaki yorum kutusundan bize yazarak derhal güncellememiz ve insanlara son fiyatları sunmamız için bize yardımcı olabilirsiniz. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederiz.

[xyz-ips snippet=”FiyatKisaBaslik”] Fiyatlarına Zam Gelecek Mi?

Akaryakıt fiyatları ve dolar kuru yükseldiği sürece yalnızca [xyz-ips snippet=”FiyatKisaBaslik”] değil, aynı zamanda tüm ürünlerin fiyatlarına ve tüm hizmetlerin ücretlerine zam gelmesi kaçınılmazdır.

Aradığım ürünün fiyatını bulamadım

Sitemizde geniş bir yelpazede ürünlerin fiyatları paylaşılmaktadır. Ama eğer aradığınız ürün için fiyat bilgisi bulamadıysanız, bu bağlantıya tıklayarak iletişim sayfamızdan bize ürünü bildirebilirsiniz. Genellikle 24 saat içinde bu ürünün güncel fiyatı sitemize eklenir.

Dilerseniz aşağıdaki butona basarak aklınıza gelebilecek tüm ürünlerin 2022 ve 2023 güncel fiyat bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Diğer tüm ürünlerin fiyatlarını görmek için tıklayınız

[xyz-ips snippet=”FiyatKisaBaslik”] fiyatlarıyla alakalı en popüler arama terimleri:

  • Kısa pompalı nereden alabilirim?
  • Pompalı tüfeğin cezası nedir?
  • Av tüfeği taşımak suç mu?
  • Av tüfeği almak için neler gerekli?

 


Yayımlandı

kategorisi