Vigo Kurye Maaşları Ne Kadar? 2023 Güncel Zamlı Maaşlar

Motorlu kurye, belirlenen adrese götürülecek tüm evrak, dosyalar, yemek siparişleri, kargolar ve paketleri güvenli bir şekilde ve belirlenen zamanda teslim eden kişilere denir. Bu meslekte çalışanlar, motosiklet veya araçlar kullanarak, yaptıkları hizmetlerde hızlı ve güvenli bir şekilde çalışırlar.

Vigo, kurye işi yapmak isteyenler için öne çıkan bir firmadır.

Çalışma şartları ve maaşları sayesinde çok fazla tercih edilmektedir.

Vigo Kurye iş başvurusu firmanın resmi web sitesinde “Kurye Olmak İstiyorum” seçeneği ile yapılabilir. Başvuru formunda, kişisel bilgiler, iletişim bilgileri, ehliyet türü, çalışma zamanı tercihi, adli sicil kaydı ve kuryelik tecrübesi gibi bilgilerin yer alması gerekir.

Vigo Kurye firması, kuryelik işini yapmak isteyenler için belirli şartlar aramaktadır. Bu şartlar arasında en önemlileri; A1 ya da A2 sürücü belgesine sahip olmak, motorlu kuryelik için adli sicil kaydının temiz olması ve sürücü ceza puanının az olmasıdır.

Ayrıca, kendi motoru ile kuryelik yapmak isteyen adaylar daha üstün tercih edilir. Firma, ayrıca araçlı kuryelik hizmeti de sunmaktadır. Ancak, araçlı kuryelik için sürücü belgesinin yanı sıra SRC3 ve SRC4 belgelerine ve psikoteknik belgesine sahip olmak gereklidir.

Adayların kendi aracı ile çalışması durumunda, aracın modeli 2012 veya daha yeni olmalıdır.

Vigo kurye, çalışma koşulları bakımından öne çıkan bir firma. Kendi aracıyla çalışmak isteyenlere daha esnek çalışma süreleri sunulur.

Vigo, ayrıca kiralama seçeneği de sunar, bu şekilde çalışmak isteyenlere günlük ücretle motor kiralanır ve teslimatlar bu motorla yapılır.

Vigo, yan haklara önem veren bir işletme olarak, sahada çalışan kuryeler için özel sağlık sigortası sunar. Performans değerlendirmesi yapar ve ücretler performansa göre artar.

Çalışma saatleri ise çalışanların seçimlerine göre 8-10-12 saat gibi periyotlarla yapılabilir, molalar da dahil olmak üzere. Günün yoğun saatlerinde mola kullanımı yasaktır.

2023 [xyz-ips snippet=”MaasKisaBaslik”] maaşları ne kadar oldu? [xyz-ips snippet=”MaasKisaBaslik”] ayda kaç para kazanıyor?


  • Maaş bilgileri son olarak 18 Ocak 2023 tarihinde güncellenmiştir.
  • Vigo kurye maaşları güncel olarak ayda 20.000 TL ile 27.000 TL arasında değişiyor.
  • Vigo kuryelerin net maaşını belirleyecek faktör sahibine ulaştırdıkları paket sayısıyla doğrudan bağlantılıdır.
2023 EN DÜŞÜK ORTALAMA EN YÜKSEK
Motorlu Kurye 11.260  14.080  29.990

2023 yılı için en güncel [xyz-ips snippet=”MaasKisaBaslik”] maaşlarını paylaştık. Diğer sitelerin yaptığı gibi işin üç kağıtçılığına kaçarak [xyz-ips snippet=”MaasKisaBaslik”] nedir, [xyz-ips snippet=”MaasKisaBaslik”] nasıl olunur, [xyz-ips snippet=”MaasKisaBaslik”] olma şartları ve [xyz-ips snippet=”MaasKisaBaslik”] görevleri gibi gereksiz bilgilerle sayfayı doldurup vaktinizi çalmak istemedik. Üç kuruş fazla para kazanmak uğruna prensiplerimizden vazgeçmiyoruz ve direkt olarak sizlere [xyz-ips snippet=”MaasKisaBaslik”] maaşlarını sunuyoruz.

Dilerseniz aşağıdaki butona basarak aklınıza gelebilecek tüm mesleklerin 2023 güncel maaş bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Diğer tüm mesleklerin maaşını görmek için tıklayınız

Vigo saatlik ücret ne kadar?
Vigo paket başı ne kadar 2023?
Vigo araçlı kurye alıyor mu?
Vigo araçlı kurye ne iş yapar?

Vigo Kurye Yorumları
Vigo araçlı Kurye Maaşları 2023
Vigo çalışan Yorumları
Vigo maaşları
Vigo kurye saat ücreti
Vigo Araçlı kurye Maaşları
Getir kurye maaşları 2022
Paket Taxi kurye maaşları


Yayımlandı

kategorisi