Teşekkür Sözleri 2023 (Yeni 167 Teşekkür Mesajı)

Sosyal medyada paylaşılan tüm Teşekkür sözlerini sizler için didik didik ettik. Facebook, Twitter, Instagram, Tik Tok ve YouTube’da Teşekkür ile ilgili duygusal, mutlu, hüzünlü, kısa, özlü, huzurlu, romantik ve anlamlı en güzel sözleri toplayıp bu sayfada maddeler halinde listeliyoruz…

En Etkileyici ve En Anlamlı Teşekkür Sözleri:

  1. Sana olduğum kadar kimseye samimi olmadım, kimseye olmadığım kadar sadece sana samimi oldum arkadaşım tek dostumsun benim teşekkür ederim..
  2. Tek dileğim ölurken dahi gözlerine bakabilmektir. Sensizlik cehennem olacağı için son kez cenneti görmek isterim gözlerinde bir tanem. Cennetim sensin benim herşeyim, teşekkür ederim cenneti yaşattığın için.
  3. İçimde bir sen varsın hayata karşı beni mutlu eden, içimde bir ben var her zaman seninle yüzü gülen, yarınlarımda ki sensin benim umutlarımı ümitlerime ekleten sevgilim teşekkür ediyorum yarınlarıma ümit verdiğin için..
  4. Harika bir meslektaş olduğun için teşekkürler. Ofis hayatı seninle daha eğlenceli hale geldi. Burada olduğun için teşekkürler.
  5. Ruhum soğuk bir yazdan sıcak bir eylüle geçerken yıldızlarımızdan ışıklar saça saça uçuyorduk güneşe duyumsayabildiğimiz sonsuz aşkımız için teşekkür ederim.
  6. Teşekkür ederim nefesime nefes olup bana hayat verdiğin için.
  7. Doğum günümü unutmayan tüm arkadaşlarımın bu özel günümde manevi açıdan yanımda oldukları için çok teşekkür ederim iyi ki hayatımda varsınız..
  8. Sevgiliye Teşekkür Sözleri Sevdiğiniz insana size huzur verdiği için, iyi kötü anlarınızda yanınızda olduğu için, sizi sevdiği için teşekkür ediniz. Erkek ya da kadın olmanız fark etmez. Ona çiçek alarak üzerine en güzel teşekkür sözlerini yazabilirsiniz. Sevgiliye mesaj olarak da yollayabileceğiniz en güzel teşekkür sözleri;
  9. Dünüm nasıl senin ise bugünümde senin, bugünüm nasıl senin ise yarınımda senin, yarınlarım nasıl senin ise, tüm geleceğimde senin, sen benim hayatım, sen benim yaşama sebebimsin sevgilim, bu mutluluğu bu gücü bana yaşattığın için sana teşekkür ederim.
  10. Herkes birbiri ile dost olabilir ama, herkes birbiri ile candan arkadaş olamaz, sen benim can arkadaşımsın teşekkür ederim..
  11. Şiir bakışlım sessizliğin dingin sularında mısra mısra gözlerine birikirken yaşam taşlarıma anlam kattığın için teşekkür ederim.
  12. Arkadaş olmak bir sorumluluk ister, basın sıkışınca değil her zaman benim yanımda oIduğun için sana teşekkür ederim arkadaşım
  13. Bir gülün kokusu kadar gerçeksin bende, bir hayatın gidişi kadar hayatsın kalbimde, sen benim tek gerçeğimsin bana bu gerçeği yaşattığın için teşekkür ederim AŞKIM benim…
  14. Sensizliğin sonu ölüm biliyorum, sensizlik hayatın bittiği yer, cehennemin başladığı yerdir benim için bir tanem, sensiz olmaktansa hiç yaşamamak en güzeli, teşekkür ediyorum bana hayatımı geri verdiğin için benim için hayat sensin sevgilim.
  15. Arkadaşlar iyi gün ve kötü gün ayırt etmeksizin yan yana olur, işte sende benim öyle bir arkadaşımsın her zaman yanımda olduğun için sana teşekkür ederim.
  16. Doğum gününde biz bu mutluluğu yaşattığın içim teşekkür ederiz, iyi ki doğdun nice mutlu yıllara…
  17. Yanaklarımdan eksik etmediğin öpücükler için teşekkürler sevgili anneciğim.
  18. ArkadaşIar iyi gün ve kötü gün ayırt etmeksizin yan yana olur, işte sende benim öyle bir arkadaşımsın her zaman yanımda olduğun için sana teşekkür ederim.
  19. Beni yalnız bırakmayan ve şuan gerek yanımda gerek ise mesaj atarak bu özel günümde manevi yönden yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
  20. Beni Dünya’ya getiren ve benim bu yıllara gelmemde katkısı, emeği geçen anne ve babama çok teşekkür ediyorum..
  21. Beni yalnız bırakmayan ve şu an gerek yanımda gerek ise mesaj atarak bu özel günümde manevi yönden yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
  22. Sensizliğe dayanamaz bu yürek, sensiz buz tutar ellerim üşürüm sevgilim, seninle hayat bulur bedenim bana bu sevgiyi yaşattığın için teşekkür ederim..
  23. Bana gökyüzünde uçabileceğim fırsatlar verdiğin ve desteğini yanımdan hiç eksik etmediğin için teşekkürler anneciğim. Seni seviyorum.
  24. Bana yaptığın bütün iyilikler için sana milyonlarca kez teşekkür ediyorum. Bana iyi bir insan olmayı, iyi ve hayırlı işlerle uğraşmayı öğrettin. Allah senden razı olsun.
  25. Teşekkür ederim bana ilk defa aşkı tattırdığın için. Bana severek yaşamayı öğrettiğin ve hayata sımsıkı sarılmayı gösterdiğin için.
  26. Bütün insanları sevdirdiğin için, gönlüme ilhamları indirdiğin için, bir ömür doyasıya güldürdüğün için, tanrım, bu emsalsiz aşk için teşekkür ederim.
  27. Bir teşekkür kadar var mıdır mutluluk veren? Anlamlı bir dokunuştur insana ilham veren… Her yapılanda gururdur teşekkür edilmesi insana. Bazı için kolaydır, bazıları için azap
  28. Sana teşekkür etmek istedim ama sonra nereden başlayacağımı bilmediğimi fark ettim. Yani, sadece sensiz yapamayacağımı söylemek istedim.
  29. Bu özel doğum günümde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim birlikte nice mutlu senelere..
  30. Sensiz yaşamıyordum san ki hayatta seninle hayata döndüm seninle bir hayat oldum hayatımda teşekkür ederim sevgilim..
  31. Seninle öğrendim dostluğu samimiyeti, seninle öğrendim yanlışı, doğruyu.. sen benim en iyi arkadaşımsın sen olmasaydın yalancıları arkadaşım sanacaktım, teşekkür ederim arkadaşım..
  32. Bugün sensiz olsamda sanki sen varmışsın gibi mutluydum. Odamda bir mesajın bile beni mutlu etmeye yeterken yanımda olduğunda her yer cennet gibi geliyor bana biriciğim, teşekkür ediyorum bu dünyada bana mutluluğu verdiğin için.
  33. İçimde bir kor oldu sevdan yakar bedenimi, seninle hayat bulur gözlerin nefes alırım sevgilim, sensizliğe son nefesimdir sözlerim, seninle hayatta olduğum için sana teşekkür ederim sevgilim…
  34. Ne kısa sözler ile seni savururum, ne yalan sözleri ile seni avuturum. Sen benim ilk başımın tacısın, sen benim gözlerimin fer’i yaşama tutunuşumsun, seviyorum seni teşekkür ediyorum bu sevgiyi yaşattığın için bana sevgilim.
  35. Her yalanın bir mum’u vardır, her mum’un söneceği bir gün vardır, sen yalancıların yaktığı o mum’dan olmadın, gerçek bir sevgilisin sana teşekkür ediyorum..
  36. Sabrınız, şefkatli ve sevecen tutumunuz için teşekkür etmek istiyorum.
  37. Sen sade bir teşekkürden daha fazlasını hak ediyorsun. Bundan sonra ve sonsuza kadar kalbimde olduğunu bil.
  38. Aşkın için, sevgin için, tertemiz kalbin için bana olan uçsuz bucaksız sevgin için sana teşekkür ederim.
  39. Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın. Teşekkürler sevgilim iyi ki varsın.
  40. İçimdeki karamsarlığı dağıttığın ve bana yeniden başarabileceğim konusunda cesaret kattığın için teşekkür ederim canım arkadaşım. Senin gibi arkadaşım olduğu için çok şanslıyım.
  41. Daima benim en sevdiğim sendin. Nefesimin sonuna kadar ismini haykıracağım ve bana bu sevgiyi daima yaşattığın içinde teşekkür ederim hayatım.
  42. Her zaman benim tek sevdiğim oldun, nefesimin son çığlığında da adını haykıracağım bana bu sevgiyi yaşattığın için teşekkür ederim biriciğim..
  43. Ne kimse senin gibi mutluluk verebilir bana ne de kimse benim gibi aşık olabilir sana, sen benim için aşkın manasısın teşekkür ederim bir tanem.
  44. Beni ben yapan bütün hayal kırıklıklarıma teşekkür ederim.
  45. Yeni hayatında yeni ümitler ile yol alman dileğiyle teşekkürlerimi sunuyorum…
  46. Her zaman iyi günümde, kötü günüm de yanımda olan sevdiklerime bu güzel günümde binlerce kez teşekkür ediyorum iyi ki varsınız iyi ki varım 🙂
  47. Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için severim bana da yakıştığın için sevgilim çok teşekkür ederim.
  48. Teşekkür ederim bana ilk defa aşkı tattırdığın için, bana severek yaşamayı öğrettiğin için hayata sımsıkı sarılmayı gösterdiğin için teşekkür ederim.
  49. Yeni bir hayata başlarken yanımda olan ve benden desteğini eksik etmeyen bütün dostlarıma teşekkürü borç bilirim. Canlarım benim, iyi ki varsınız.
  50. İçimde bir kör oldu sevdan yakar bedenimi, seninle hayat bulur gözIerim nefes alırım sevgilim. Sensizliğe son nefesimdir .
  51. Kim ne derse desin benim içimde sadece sen varsin, kim giderse gitsin, benim dünyamda sadece sen varsın, kimlerle değil sadece seninleyim sevgilim, benim olduğun için teşekkür ederim.
  52. Doğum günümde özel insanların bu özel günümde yanımda olmalarından dolayı büyük mutluluk duyuyorum herkese teşekkür ederim..
  53. Teşekkür ediyorum sana sözlerime nefes olduğun için, teşekkür ediyorum sana içimde huzur olduğun için, teşekkür ediyorum sana yaşama sebebim olduğun için biriciğim hayatımın tek gerçeği sensin sevgilim..
  54. Sensiz bir çare kalırım kendi dünyamda, senin hasretinle kalırım bir başıma, sensizliği kabullenemem bu yalnız dünyamda, seninle ölüme bile giderim sana canım feda.. teşekkür ederim bu aşkı yaşattığın için bana bitanem..
  55. Sen gerçek bir dostsun, çünkü dünya bana sırt çevirdiğinde yanımda durdun. Dostum gerçek dostluğun için bir milyon kez teşekkür ederim.
  56. Sensizliğe dayanamaz bu yürek, sensiz buz tutar ellerim üşürüm sevgilim, seninle hayat bulur bedenim bana bu sevgiyi yaşattığın için teşekkür ederim.
  57. Bana ben olabilmeyi öğrettiğin için Ardından dökülen yaşları güle çevirebildiğin için gülüşünle güneşim olabildiğin için varlığın için teşekkür ederim.
  58. Bu mutlu günümde yanımda olamasanız da mesajlarınızla manevi mutluluğu yaşattığınız için teşekkür ederim.
  59. Seninle öğrendim dostluğu samimiyeti, seninle öğrendim yanlışı, doğruyu.. sen benim en iyi arkadaşımsın sen olmasaydın yalancıları arkadaşım sanacaktım, teşekkür ederim arkadaşım.
  60. Geleceğimi şekillendirmek için bana ilham kaynağı olduğun ve her zaman kendini yanımda hissettirdiğin için teşekkür ederim.
  61. Her zaman cömert olmayı bildiğin için sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Ben de teşekkür konusunda cömert olmak istiyorum.
  62. Beni her zaman özel hissettirmeyi nasıl başarıyorsun bilmiyorum ama bundan büyük mutluluk duyuyor ve teşekkür ediyorum.
  63. Biraz geç olduğunu biliyorum ama minnet duygusu hâlâ kalbimde yatıyor. Sana çok teşekkür ederim.
  64. Tıpkı senin gibi yaptığın bu güzel davranış için teşekkürlerimi sunuyorum.
  65. Seni şimdiye kadar söylenmiş olan en tatlı sözcükler ile mutlu etmek istesem de biliyorum ki en çok hoşuna gidecek sözcük sadece “teşekkür ederim” olacak. Ben de sana bunu binlerce kez söylüyorum.
  66. Benim için ne kadar değerli olduğunuzu anlamanız için tüm her yeri teşekkürler ile doldurmam gerekiyor. Ama bir ifade bile bu anlamları taşıyacaktır.
  67. Tüm yaptıkların için sana minnettarım, binlerce teşekkürler.
  68. EN YAKIN ARKADAŞA TEŞEKKÜR MESAJLARI
  69. Bu en mutlu gününüzde bizleri de davet ettiğiniz için teşekkür eder, mutluluğunuzun bir parçası olduğumuz için kıvanç duyduğumuzu bilmenizi isteriz.
  70. İyilik yaptığında sadece bir teşekkür bekliyorsan, doğru iyiliği yapıyorsun demektir. Teşekkürler.
  71. Tüm kritik anlarda benim yanımda olan canım arkadaşım, seni ne kadar çok sevdiğimi bilmeni istiyorum, her zaman benim için çok değerli ve ayrıcalıklı olmayı başardın.
  72. Bu en mutlu gününüzde bizleri de davet ettiğiniz için teşekkür eder, mutluluğunuzun bir parçası olduğumuz için kıvanç duyduğumuzu bilmenizi isteriz.
  73. Doğum gününde beni de aranda görmek istediğinden çok mutlu oldum ve çok teşekkür ediyorum.
  74. Hayatımda o kadar büyük bir etkiye sahipsin ki bir teşekküre bu etkiyi nasıl sığdıracağımı asla bilmiyorum.
  75. Çok düşünceli birisin ve bu beni çok mutlu ediyor. Sana yüzlerce defa teşekkür ederim, iyi ki varsın.
  76. Ne kadar şanslı olduğuma bakıyorum da senin gibi bir arkadaşım olduğu için sadece teşekkür etmek istiyorum.
  77. Beni de davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Her şey mükemmel geçti, beklediğimden çok daha fazlasıydı.
  78. Benim için yaptıkların her zaman çok fazlaydı. Keşke ben de sana daha fazla teşekkür etmiş olsaydım.
  79. İyi ki hayatımdasın, seninle bir çok şey için minnet duygularımı paylaşabilirim ama her şeyden önce karşılıksız sevginin ne demek olduğunu bana gösterdiğin için sana teşekkür ediyorum.
  80. Kaç kez seni hayal kırıklığına uğrattım, kaç kez de sen bana anlayış ile davrandın. İşte bu yüzden her saniye sana teşekkür etmeliyim.
  81. Biraz geç olduğunu biliyorum ama minnet duygusu hâlâ kalbimde yatıyor. Sana çok teşekkür ederim.
  82. Arkadaşlar zor zamanlarda yanında olduğunda daha kıymetli oluyor. İyi ki benim arkadaşımsın, bana verdiğin destek için teşekkür ederim arkadaşım.
  83. Senin gibi bir eşe sahip olduğum için çok şanslıyım. Ne zaman ihtiyaç duysam, her zaman desteğin ile yolumu aydınlatmayı başardın. Çok teşekkür ederim bunun için.
  84. Bana gösterdiğin ilgi ve nezaket için sana çok teşekkür ediyorum, seni her zaman hatırlayacağım.
  85. Düşüncelerin her zaman kalbime dokunmayı başarıyor, çok teşekkür ediyorum.
  86. Sana her şey için teşekkür etmek istiyorum, gerçekten nadir bir durum olduğunu biliyorum.
  87. arkadaşa teşekkür mesajları
  88. Yaptıkların için sana teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten hayatımda senin gibi değerli biri olduğunu bilmek insanı mutlu ediyor.
  89. Belki minnet duygularımı göstermek için doğru kelimeleri seçmekte zorlanıyorum ama her zaman geçerli olacak sözcükleri biliyorum: teşekkür ederim.
  90. Beni ziyaret ettiğiniz ve ilginizi hissettirdiğiniz için en kalbi teşekkürlerimi paylaşmak isterim. İyi ki varsınız.
  91. Sana asla yeterince teşekkür etmiş olmayacağım. Ama yine de teşekkür etmeyi deneyerek, her şey için teşekkür ediyorum.
  92. En kötü zamanlarında insanın yanında olan dostları, onun gerçek dostlarıdır aslında. Bu kadar mutluluk yarattığın için çok teşekkür ediyorum.
  93. Senin kadar ilham verecek başka hiç kimseyi tanımıyorum. Bu yüzden sana çok teşekkür ediyorum.
  94. Hayatımın en büyük ilham kaynağı ve samimi destekçisi olduğun için sana çok teşekkür ederim. Sen bu yaşamda en nadir bulunacak kişisin.
  95. Beni her zaman özel hissettirmeyi nasıl başarıyorsun bilmiyorum ama bundan büyük mutluluk duyuyor ve teşekkür ediyorum.
  96. Sen benim için zamanı aşabilen, son derece değerli ve özel birisisin. Seni her şeyden çok seviyor ve teşekkür etmek istiyorum.
  97. Ne kadar şanslı olduğuma bakıyorum da senin gibi bir arkadaşım olduğu için sadece teşekkür etmek istiyorum.
  98. ARKADAŞA TEŞEKKÜR MESAJLARI
  99. Bana karşı gösterdiğin tüm ilgin ve iyiliklerin için sana teşekkür ediyorum, insanın hayatta böyle iyilere ihtiyacı var.
  100. Karanlık zamanların geride kalmasını, hayatımda yeni bir sayfa açmamı sağladığın ve hiçbir zaman benden vazgeçmediğin için sana sayısız kere teşekkürlerimi iletiyorum.
  101. Teşekkür kelimesi sana karşı duyduğum sevgiyi asla ifade etmeye yetmeyecek ama yine de bu sözcüğü sana söylemek istiyorum, her şey için teşekkürler.
  102. Bazı şeyler birden fazla teşekkürü kesinlikle hak ediyorlar. Çok teşekkürler!
  103. Haberimin olmadığı bir anda ve en çok ihtiyaç duyduğum zamanda, bana verdiğin destek için çok teşekkür ederim.
  104. Yaptığın yardımlar için sana her zaman minnet duyacağım, teşekkür ederim.
  105. Yanımda olduğunu hissettirdiğin için bunun karşılığında ne yapsam az kalır. Elimden geldiği kadar ben de senin yanında olacağım. Bana hissettirdiklerin için teşekkür ederim.
  106. Aldığım bu hediye şimdiye kadar aldığım en özel hediye olmayı başardı. Bu kadar düşünceli olduğun için çok teşekkür ederim.
  107. Yaptığın her şey için büyük bir minnet duyuyorum, teşekkürler.
  108. Sana hiçbir şekilde borçlu olmak istemezdim ama en büyük borcumun sana teşekkür etmek olduğunu biliyor ve tüm kalbimle sana teşekkürlerimi iletiyorum.
  109. İyilik yaptığında hiç bir karşılık beklemediğini biliyorum. Çok iyi birisin, binlerce teşekkür ederim.
  110. En zor zamanlarda benim yanımda olduğun için sana ne kadar teşekkür etsem az, iyi ki varsın!
  111. İyi ki sizinle tanışmışım ve iyi ki benim doktorum olmuşsunuz. Sağlığıma yeniden kavuşturduğunuz ve ilginiz için çok teşekkür ederim.
  112. teşekkür sözleri
  113. Benim için yaptıklarına hiçbir şekilde doğru yanıtlar vermemem. Ama yine de karşılık vermeye çalışayım, her şey için teşekkürler!
  114. En ihtiyacım olduğu zamanlarda, benim yanımda olduğun için sana her zaman minnet duyacağım, teşekkür ederim.
  115. Ne zaman kendimi kaybetmiş hissetsem, yaşamda ne yaptığımı bilemez duruma gelsem benim için en büyük ilham kaynağı olmayı başarıyorsun.
  116. Bu özel akşam yemeği için sana çok teşekkür ediyorum. Her zaman en iyi dileklerimi senin için istiyorum.
  117. Kalbim o kadar minnet ile dolup taştı ki tüm yaptıkların için teşekkür ederim.
  118. Her zaman bu kadar anlayışlı olmayı nasıl başarıyorsun anlamıyorum ama böylesi yüce gönüllü olduğun için sana çok teşekkür ediyorum.
  119. Hazırladığınız organizasyon çok güzeldi. Beni de davet ettiğiniz için yeniden tekrar tekrar teşekkür ederim. En kısa sürede başka bir etkinlikte görüşmek dileğiyle.
  120. Yaptığınız organizasyona, beni de düşünüp davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Çok güzeldi, elinize, emeğinize sağlık.
  121. Bu önemli günümde gönderdiğin çiçekler için çok teşekkür ederim. Umarım gelecekte de hep birlikte bu günleri kutlarız 🙂 .
  122. teşekkür mesajları
  123. Karanlık zamanların geride kalmasını, yaşamında yeni bir sayfa açmamı sağladığın ve hiçbir zaman benden vazgeçmediğin için sana sayısız kere teşekkürlerimi iletiyorum.
  124. Hayatımda ilk kez aşkın ne demek olduğunu bu kadar yakından tanıyorum. Bana bunları yaşattığın için sana çok teşekkür ederim.
  125. Hayatımda ilk kez aşkın ne demek olduğunu bu kadar yakından tanıyorum. Bana bunları yaşattığın için sana çok teşekkür ederim.
  126. Sana hiçbir şekilde borçlu olmak istemezdim ama en büyük borcumun sana teşekkür etmek olduğunu biliyor ve tüm kalbimle sana teşekkürlerimi iletiyorum.
  127. Teşekkür kelimesi sana karşı duyduğum sevgiyi asla ifade etmeye yetmeyecek ama yine de bu sözcüğü sana söylemek istiyorum, her şey için teşekkürler.
  128. Sadece teşekkür etmek minnetimi göstermeye yeterli olmuyor. Ettiğim teşekkürün bir teşekkürden çok daha fazlası olduğunu bilmeniz dileğiyle.
  129. İnsanların bazıları, yaptıkları şeylerin karşılığında binlerce teşekkürü hak eder. Siz de onlardan birisiniz, çok teşekkür ederim size.
  130. Yüzlerce defa teşekkür etsem de yeterli olmayacağını biliyorum. Fakat yine de birincisinden başlayabilirim. Yaptıkların ve hissettirdiklerin için teşekkür ederim arkadaşım.
  131. En zor zamanlarda benim yanımda olduğun için sana ne kadar teşekkür etsem az, iyi ki varsın!
  132. Asıl ben sana teşekkür ederim, bana bu kadar destek olduğun için!
  133. Klasik bir teşekkür değil bu, gerçekten kalpten gelen bir minnet duygusu. Yaptığın ve belki de yapacağın her şey için teşekkür ederim. Yalnız olmadığımı bilmek güzel bir duygu.
  134. teşekkürler mesajları
  135. En çok ihtiyaç duyduğum anlarda yanımda olarak benim için ne kadar değerli olduğunu gösterdin. Sana sonsuz sayıda teşekkür ediyorum.
  136. Seni şimdiye kadar söylenmiş olan en tatlı sözcükler ile mutlu etmek istesem de biliyorum ki en çok hoşuna gidecek sözcük sadece “teşekkür ederim” olacak. Ben de sana bunu binlerce kez söylüyorum.
  137. Bana gösterdiğin ilgi ve nezaket için sana çok teşekkür ediyorum, seni her zaman hatırlayacağım.
  138. En çok ihtiyaç duyduğum anlarda yanımda olarak benim için ne kadar değerli olduğunu gösterdin. Sana sonsuz sayıda teşekkür ediyorum.
  139. teşekkür mesajları
  140. En kötü zamanlarımda bile cesaretimi kaybetmemen için verdiğin desteğin benim bu günlere gelmemeden çok yardımcı oldu. Bunlar için sana çok teşekkür ediyorum.
  141. Kaç kez seni hayal kırıklığına uğrattım, kaç kez de sen bana anlayış ile davrandın. İşte bu yüzden her saniye sana teşekkür ediyorum.
  142. Şimdiye kadar aldığım en güzel hediye! Bunun için sana çok teşekkür ederim.
  143. En ihtiyacım olan anlarda bile cesaretimi kaybetmemen için verdiğin desteğin, benim bu günlere gelmemde çok yardımcı oldu. Bunlar için sana çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsın.
  144. Yaptığınız ziyaretten ötürü çok büyük mutluluk duyduk, bu güzel gün için teşekkür ederiz.
  145. Eğer evlenme teklifimi kabul edersen ömrümün geri kalanında sana her zaman teşekkür edeceğim.
  146. Çoğu insanın ağzına dolanmış olan yavan bir teşekkür değil benimkisi. Kalbimin en derinliklerinden gelen ve her zaman seni mutlu etmeyi isteyen, özel bir teşekkür. Umarım bunu doğru şekilde anlayabilirsiniz.
  147. Hayatımda o kadar büyük bir etkiye sahipsin ki bir teşekküre bu etkiyi nasıl sığdıracağımı asla bilmiyorum.
  148. Sana pek çok şey için teşekkür edebilirim ama her şeyden önce koşulsuz sevginin ne demek olduğunu bana gösterdiğin için sana teşekkür ediyorum.
  149. Asıl ben sana teşekkür ederim, bana bu kadar güzel olduğun için!
  150. En kötü zamanlarında insanın yanında olan dostları, onun gerçek dostlarıdır aslında. Bu kadar mutluluk yarattığın için çok teşekkür ediyorum.
  151. Her zaman bu kadar anlayışlı olmayı nasıl başarıyorsun anlamıyorum ama böylesi yüce gönüllü olduğun için sana çok teşekkür ediyorum.
  152. Hayatımın en büyük ilham kaynağı ve samimi destekçisi olduğun için sana çok teşekkür ederim. Sen bu yaşamda en nadir bulunacak kişisin.
  153. Doğum günü kutlamana beni de davet ettiğin için çok teşekkürler. Kendimi iyi ve sevilen biri olarak hissettirdiğin için çok teşekkür ederim.
  154. Sen benim için zamanı aşabilen, son derece değerli ve özel birisisin. Seni her şeyden çok seviyor ve teşekkür etmek istiyorum.
  155. Tüm kritik anlarda benim yanımda olan canım arkadaşım, seni ne kadar çok sevdiğimi bilmeni istiyorum, her zaman benim için çok değerli ve ayrıcalıklı olmayı başardın.
  156. Her şey değişiyor ama bana olan desteğin hiçbir zaman değişmedi. Bu kadar aynı kalabildiği için ne kadar minnet duyduğumu asla anlatamam. Her şey için teşekkürler.
  157. Aldığım bu hediye şimdiye kadar aldığım en özel hediye oldu kesinlikle. Bu kadar düşünceli olduğun için çok teşekkür ederim.
  158. Şimdiye kadar aldığım en güzel hediye! Bunun için sana çok teşekkür ederim.
  159. Yaptığın her şey için büyük bir minnet duyuyorum, teşekkürler.
  160. Senin gibi bir eşe sahip olduğum için çok şanslıyım. Ne zaman ihtiyaç duysam, her zaman desteğin ile yolumu aydınlatmayı başardın. Çok teşekkür ederim bunun için.
  161. Ne zaman kendimi kaybetmiş hissetsem, yaşamda ne yaptığımı bilemez duruma gelsem benim için en büyük destekçi olmayı başarıyorsun. Teşekkür ederim arkadaşım.
  162. Bu özel akşam yemeği için sana çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir akşamdı, teşekkürler.
  163. Her zaman cömert olmayı bildiğin için sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Ben de teşekkür konusunda cömert olmak istiyorum. Hayatımdaki en yakın ve en iyi arkadaşımsın ve bendeki değerin çok büyük.
  164. Bu kadar harika bir doktora sahip olduğum için kendimi mutlu hissetmeliyim. Sabır ve yaptıklarınız için çok teşekkür ediyorum.
  165. Her şey değişiyor ama bana olan desteğin hiçbir zaman değişmedi. Bu kadar aynı kalabildiği için ne kadar minnet duyduğumu asla anlatamam.
  166. Bana karşı gösterdiğin tüm dilekler için sana teşekkür ediyorum, her zaman en içten dileklerimi kabul etmeni rica ediyorum.
  167. Sadece teşekkür etmek minnetimi göstermeye yeterli olmuyor. Ettiğim teşekkürün bir teşekkürden çok daha fazlası olduğunu bilmeniz dileğiyle.

Yayımlandı

kategorisi