Tylolhot neye iyi gelir?

Tylolhot reçetesiz alınıyor mu ezcaneden? - KizlarSoruyor

Tylolhot (paracetamol ve kofein içeren bir ilaç) ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak kullanılır. Ağrıların nedeni ne olursa olsun (örneğin, baş ağrısı, diş ağrısı, menstruasyon ağrıları veya muskuloskeletal ağrılar), Tylolhot ağrıların şiddetini azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca, Tylolhot aşırı sıcaklık (ateş) oluşumunu azaltarak vücut ısısını normal seviyelerine düşürür.

TYLOLHOT NIGHT, 6 veya 12 poşet içeren, karton kutu içinde piyasaya sunulur. Bu ilaç, grip ve soğuk algınlığına bağlı ateş, üşüme, vücut ağrıları, baş ağrısı, burun tıkanıklığı, hapşırma ve burun akıntısı gibi belirtileri azaltır.

Taylot boğaz ağrısına iyi gelir mi?

TYLOL HOT LİKİT GECE ORAL SIVI, grip ve soğuk algınlığına bağlı ateş, üşüme, vücut ağrıları, baş ağrısı, boğaz ağrısı, göz kaşınması/sulanması, solunum yolları tıkanıklığı, burun tıkanıklığı, hapşırma, burun akıntısı ve boğaz tahrişine bağlı öksürük gibi belirtileri azaltır.

Tylol Hot ağrı keser mi?

TYLOL -HOT, grip, soğuk algınlığı ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonlarına bağlı vücut kırgınlığı, baş ağrısı, burun akıntısı ve tıkanıklığı, hapşırma, ağrı ve ateş gibi belirtilerin tedavisinde kullanılır.

Tylol Hot sağlıklı mı?

Uzmanlar, Amerika’da Tylenol adıyla satılan ve Türkiye’de Tylol olarak piyasada bulunan ağrı kesici ile Tylol Hot adlı soğuk algınlığında da kullanılan bu tip ilaçların aşırı dozda kullanılmasının karaciğere ciddi zarar verdiğini, ölümlere dahi yol açabileceğini vurgulamışlardır.

Tylolhot ne zaman etki eder?

Bu ilaç içtikten hemen sonra etkisini kısa bir süre içinde gösterir ve semptomları giderir/azaltır. Bu, insanın 2-3 saatlik bir zaman diliminde işe odaklanabilecek bir fırsat verir ve rahatlama hissi sağlar. Örneğin, kod yazmak, ders çalışmak ve rapor yazmak gibi işleri yapmaya müsait hale getirir.


Yayımlandı

kategorisi