Returnal Ücretsiz İndir (PC İçin) Konusu Hikayesi

returnal-preinstalled-steamrip

Selene, bu ödüllü üçüncü şahıs nişancısında, döngüyü kırarak kurşun cehennemi eylemini PC’ye getiriyor. Selene, şekil değiştiren dünyada kaza yaptıktan sonra, kaçış yolu için eski bir medeniyetin ıssız manzaralarında arama yapmak zorundadır. Tek başına ve yalnız kalan Selene, hayatta kalmak için dişleriyle mücadele ediyor. Her seferinde öldüğünde yolculuğunu yeniden başlatmak zorunda kalıyor.

Oynanış:
Sürükleyici görsel efektlerle hayata geçirilen dünya, size patlayıcı sürprizlerle dolu karanlık bir güzellik sunuyor. Yüksek bahislerle dolu, kurşun cehennemi ile yakılan çatışmalardan, vahşi ve tezat ortamlarda ayarlanan şaşırtıcı dönüşlere kadar her şeyi keşfedecek ve savaşacaksınız. Her döngüde, dünya her seferinde değiştiği gibi, elinizdeki öğeler de değişir. Her döngü size yeni kombinasyonlar sunar ve sınırınızı zorlamak ve her seferinde farklı bir stratejiyle savaşa yaklaşmak için size güç verir.

Tekrar oynanabilirliği maksimuma çıkarmak için tasarlanan Returnal’ın prosedürel dünyası, yenilgi karşısında kendinizi toparlamak ve her dirilişte yeni, gelişen zorluklarla yüzleşmenizi davet ediyor. Başarımları destekler ve oyun içi ilerleme takipçisiyle birlikte gelir. Beş grafik ön ayarı da dahil edilmiştir. Oyun performansına ilişkin metrikler de mevcut: FPS sayacı, GPU ve CPU kullanımı için bir ölçüm cihazı ve gecikme izleyicisi.

Çevrimiçi olarak nasıl oynanır:
Epic Games Store’u başlatın.
Epic Store Fix’ı etkinleştirin: “Hello Neighbor Mod Kit” adlı ücretsiz oyunu kütüphanenize ekleyin (indirmeyin) (yalnızca bir kez yürütün).
Oyunu, oyunun bulunduğu klasörde bulunan Launcher.exe aracılığıyla başlatın.
Sunucuya Katıl: Arkadaşınızın davetini kabul edin.
Sunucu Oluştur: Büyük mavi balonu (Chronosia) arayın ve onunla etkileşime girin → Kapalı döngü oluşturun → Arkadaşlarınızı davet edin ve onların katılmasını bekleyin.
Resmi sunucularda oynayabilirsiniz.


[acf field=”buton”]


Yayımlandı