PotPlayer İndir, Nedir? Nasıl İndirilir? Nasıl Kullanılır?

[acf field=”butonfilehorse”]

PotPlayer (32-bit) İndir

PotPlayer icon

  • Programın lisansı: Ücretsiz
  • Programın dili: Türkçe
  • Programın boyutu: 32 MB
  • Programın üreticisi: Daum
  • Desteklediği platformlar: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, XP

“[acf field=”baslikfilehorse”]” Kısaca Nedir Ne İşe Yarar?


PotPlayer, anahtar komutlarının bazılarının Korece olmasından dolayı bir dezavantajı bulunan bir video uygulamasıdır. Şanslı olarak, filmler için oyuncunun dilini bilmenize gerek yoktur.

Bu sorun, İngilizce bir çeviri indirerek çözülebilir. Gerçek şu ki, program çok sayıda avantaj sunmaktadır. Video, ses ve altyazıları yapılandırmak için birçok seçenek vardır.

Ayrıca, program tamamlanmamış dosyaları oynatabilir ve sonu olmayan bir oynatma satırı oluşturabilir, bu satırda bir dizi yükleyebilirsiniz.

PotPlayer, klasik video oyuncusunun alternatifi farklı bir seçimdir. Belki en iyi değil ama Korece’yi anlamayı başarırsanız (bu için bir yama mevcut) keyifle kullanabilirsiniz.

Gelişmiş ayarlar (ileri seviye kullanıcılar için)
PotPlayer ücretsiz indirme, size birçok gelişmiş ayar seçeneği sunar. Medya oynatıcıyı tercihlerinize göre özelleştirdikten sonra, ayarları bir .reg dosyası olarak dışa aktarabilirsiniz. Bu, PotPlayer’ın başka bir bilgisayar veya cihazda yapılandırılması için yardımcı olur. Ayarları tekrar yapmanıza gerek kalmayacak ve oynatıcı hemen kullanıma hazır olacak.

Başka bir bilgisayarda, programı yükleyin, dışa aktardığınız ayar dosyasına çift tıklayın ve her şey otomatik olarak yapılandırılacak. Video dosyalarının oynatma seçenekleri ile ilgili tüm ayarları kontrol etmek isterseniz, ‘Oynatma’ sekmesine tıklayın ve detaylı bilgi alın.

Program tarafından varsayılan olarak devre dışı bırakılan önemli bir ayar var. ‘Küçük Resim Önizlemelerini Göster’ olarak adlandırılır ve ana pencerenin altında yer alır. Bu seçeneği etkinleştirdiğinizde, videoların önizlemelerini izleyebilirsiniz. Fare imlecini oynatma çubuğu üzerine getirmeniz yeterlidir ve program oynatıcı penceresinin arama çubuğunun üzerinde küçük bir kutuda bir önizleme sunar.

Görünümleri özelleştirmek için çok sayıda tema
Varsayılan tema ‘karanlık’ moda ilginen herkes için iyi bir seçimdir, ancak PotPlayer size görünümü özelleştirmek için birkaç tema sunar. Varsayılan tema eski görünür ve program, en ligne olarak çeşitli seçenekler indirmenize izin verir. Sadece birkaç tıklama ile programın görünümünü ve stilini tamamen değiştirebilirsiniz.

Videoları izlemek için mükemmel yol!
Minimalist tasarım basit görünmesine rağmen, Pot Player’ın en son sürümü, ekran kaydedici, yerleşik düzenleme araçları, 3D desteği, 360 derece desteği, optimizasyon araçları ve son teknolojilerle uyumluluk gibi üst düzey özellikler içerir.

[acf field=”baslikfilehorse”] Ekran Görüntüleri


Bilgisayara “[acf field=”baslikfilehorse”]” Nasıl Yüklenir?


“[acf field=”baslikfilehorse”]” isimli yazılımı PC ye yüklemek için hazırladığımz resimli anlatıma göz atabilir veya özet olarak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. İndirdiğiniz program dosyasına (genelde EXE uzantılı dosya olur) çift tıklayın
  2. Açılan pencerede genellikle programın kullanım koşullarını kabul etmeniz istenir. Ekranda Accept veya Kabul Et şeklinde seçenek varsa seçerek işaretleyin yada buton şeklindeyse butona basın.
  3. Ardından Next yada İleri yazan butona basarak ilerleyin.
  4. Sponsorlu reklam yazılımı yüklemeyi teklif ederse, reddederek (onay verilen işareti kaldırarak) Next (İleri) yazan butona basıp sonraki ekrana devam edin.
  5. Farklı bir pencere görürseniz yine Nexte yada İleriye basarak ilerleyin.
  6. Install yada Yükle yazan buton görürseniz basarak kurulumu başlatın.
  7. Bir süre sonra kurulum tamamlanınca, Başlat menüsünü açarak biraz önce yüklediğiniz programın simgesine tıklayıp çalıştırabilirsiniz.

Bilgisayardan “[acf field=”baslikfilehorse”]” nasıl silinir?


“[acf field=”baslikfilehorse”]” isimli yazılımı PC den silmek için  hazırladığımz resimli anlatıma göz atabilir veya özet olarak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Başlat menüsünü aç
  2. Arama kutusuna kaldır yazıp klavyeden Entera bas
  3. Açılan pencerede programı bulup en sağındaki üç noktaya bas
  4. Açılan menüden Kaldıra bas

Tüm PC Yazılımı Kategorileri:



Yayımlandı

kategorisi