Hapag gemi programı nedir ve ne işe yarar? Nasıl indirilir? Android iPhone PC

Hapag gemi programı, Almanya merkezli bir konteyner taşımacılığı şirketi olan Hapag-Lloyd’un kullanmakta olduğu bir yazılım programıdır. Bu program, Hapag-Lloyd’un müşterilerinin konteyner taşımacılığı işlemlerini daha kolay ve verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Hapag gemi programı, müşterilerin konteynerlerinin konumlarını takip etmelerine, varış tarihlerini öğrenmelerine ve taşıma ücretlerini hesaplamalarına olanak tanır. Ayrıca, müşterilerin yeni taşıma işlemleri oluşturmasına, mevcut işlemleri düzenlemesine ve faturalandırma işlemlerini yönetmesine de olanak sağlar.

Hapag gemi programı, Hapag-Lloyd’un müşterileriyle daha yakın bir işbirliği içinde olmasına ve konteyner taşımacılığı işlemlerinin daha hızlı ve daha verimli bir şekilde gerçekleştirilmesine yardımcı olur.

Android için Hapag gemi programı indir

iPhone için Hapag gemi programı indir

Hapag-Lloyd Windows Pc

Hapag-Lloyd Uygulaması, işlerinizi kolayca bizimle yapabileceğiniz bir mobil hizmet sunar.

Artık anında teklif alabilir, rezervasyon yapabilir, gönderi listesini görüntüleyebilir, gönderilerinizi takip edebilir ve Hapag-Lloyd hizmetlerini, programlarını, ofislerini ve en son haberleri istediğiniz zaman ve yerde kontrol edebilirsiniz. İçeriği iş ortağınızla da paylaşabilirsiniz.

Özellikler:

• Gönderiler, başlangıç ve varış noktaları, tahmini kalkış ve varış tarihleri gibi tüm rezervasyonlarınızın listesini, kolay bir arama işleviyle sunar.

• Navigator – Beta, özelleştirilmiş bir görünümle gönderi ayrıntılarının panaromik görünümünü sağlar.

• Konteyner Takibi, B/L, rezervasyon veya konteyner numarasını kullanarak konteynerinizin gerçek zamanlı takibini sağlar. Geçmiş listesiyle gönderilerinizi kolayca yeniden kontrol edebilirsiniz.

• Teklif, kayıtlı müşterilerin limandan limana veya iç bölgelere ve farklı konteyner türlerine (standart ve reefer) anında çevrimiçi bağlayıcı teklifler almasına olanak tanır.

• Tarifeler, Ticaret ek ücretlerine, Yerel ücretlere / Servis ücretlerine, Tutulma ve Gecikme cezalarına ve Kur değişim oranı bilgilerine doğrudan bu menüden erişim sağlar.

• Kur değişim oranı, gemi hareketinden veya varışından en az 7 gün önce genel kur değişim oranı bilgilerine Tarife bölümünden doğrudan erişim sağlar.

• Rezervasyonlar, kayıtlı müşterilerin aldıkları tekliflere göre basit bir “Şimdi Rezerve Et” düğmesiyle rezervasyon yapmalarını, önceki teklifler için rezervasyonlar oluşturmalarını ve rezervasyonları kopyalamalarını sağlar.

• Program, tercih edilen zaman dilimi içinde en iyi sonuçlarla sıralanmış liman ve iç bölgeler için rota sağlar ve geçiş ayrıntıları, transit süreleri ve iç hatlar için ulaşım modu gibi ayrıntıları içerir. Tekrarlanan aramaları kolaylaştırmak için geçmiş listesi bulunur.

• Hizmetler, Hapag-Lloyd tarafından sunulan tüm rotaları, transit sürelerini ve genel haritaları sunar.

• Haberler, sizi ilgilendiren kategorilerle ilgili tüm haberlerle güncel tutar (Genel Bilgiler, Liner Hizmetleri, Liman ve İç Bölgeler, Ücretler,

Geliştiren: Hapag-Lloyd AG

Lisans: Ücretsiz

Boyut: 12 MB

PC için Hapag-Lloyd İndir



Yayımlandı

kategorisi