FastStone Image Viewer Fotoğraf Görüntüleme ve Dönüştürme Programı (Windows)

FastStone Image Viewer ile fotoğraf koleksiyonlarınızı kolayca görüntüleyebilir, hızlı bir şekilde resimler arasında gezinebilir, temel düzenleme işlemlerini kolayca yapabilir ve dosya formatını diğer formatlara çevirebilirsiniz.

Kişisel kullanım için tamamen ücretsiz olan bu güçlü araç Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 ile uyumlu bir şekilde sorunsuz çalışmaktadır.

Hard diskinizde değişik formatlarda ve boyutlarda karmakarışık bir şekilde düzinelerce fotoğrafınız olduğunu hayal edin. Tüm bunları tek bir klasöre yerleştirmek ve yeniden adlandırmayı istiyorsunuz. Her dosyayı teker teker açıp bu işlemleri yapmak acaba kaç gününüzü alır?

FastStone Image Viewer programının sahip olduğu gelişmiş düzenleme araçları sayesinde bu işlemleri çok kısa bir süre içerisinde kolayca halledebilirsiniz.

Örneğin yüzlerce resmin boyutunu aynı anda ayarlayabilir, döndürebilir, kırpabilir, renk derinliği, aydınlatma, DPI ve çerçeve gibi özelliklerini değiştirebilirsiniz. Tabii ki toplu format çevirme özelliği de bulunmaktadır.

Ayrıca programın toplu filigran ekleme özelliği sayesinde birçok fotoğrafa kendi logonuzu yada firma ismini tek tıkla eklemek mümkün.


Yayımlandı