Icy Tower İndir, Nedir? Nasıl İndirilir? Nasıl Kullanılır?

[acf field=”butonfilehorse”]

Icy Tower indir

  • Programın lisansı: Ücretsiz / Reklamlı
  • Programın dili: İngilizce
  • Programın boyutu: 2.5 MB
  • Programın üreticisi: Free Lunch Design
  • Desteklediği platformlar: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, XP

“[acf field=”baslikfilehorse”]” Kısaca Nedir Ne İşe Yarar?


Icy Tower, Free Lunch Design tarafından 2001 yılında geliştirilen ve yayınlanan popüler bir platform oyunudur. Oyunda, karakteriniz olarak Harold the Homeboy’u kontrol edersiniz ve platformdan platforma atlayarak bir kuleden tırmanmaya çalışırsınız. Kule sürekli yukarı doğru hareket eder ve ekranın altından düşerseniz bir can kaybedersiniz.

Kuleden tırmanırken, coin’leri ve power-up’ları toplayabilir ve puan kazanmak için özel trikler ve combo’lar yapabilirsiniz. Ayrıca, kulede dağınık olarak bulunan düşmanları da vurmanız veya kaçırmanız gerekir. Oyun basit, piksel grafiklere sahip ve bağımlılık yaratan bir oynanışa sahiptir ve tekrar oynanırlığı için övgü almıştır. Windows, Mac, Linux, iOS ve Android gibi çeşitli platformlar için mevcuttur.

Icy Tower nasıl oynanır?

Icy Tower oynanışı oldukça basittir ve kolayca öğrenilebilir. Aşağıdaki adımları takip ederek oyunu nasıl oynayacağınızı öğrenebilirsiniz:

  1. İlk olarak, Icy Tower indirin ve yükleyin. Oyunu Windows, Mac, Linux, iOS veya Android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz.
  2. Oyunu açtıktan sonra, karakteriniz olan Harold the Homeboy’u kontrol etmeye başlayabilirsiniz. Karakterinizi hareket ettirmek için yön tuşlarını kullanın.
  3. Kuleden tırmanmaya çalışırken, platformlar arasında atlamaya çalışın. Eğer platformun üstünden geçerseniz, karakteriniz düşecek ve bir can kaybedeceksiniz.
  4. Oyun süresince, coin’leri ve power-up’ları toplayın. Coin’ler, oyunda daha fazla puan kazanmanızı sağlar, power-up’lar ise size özel beceriler ve özellikler verir. Örneğin, hızlı koşma, zıplama veya düşmanları vurma gibi.
  5. Oyun süresince, düşmanları da vurmaya veya kaçırmaya çalışın. Eğer bir düşmana çarparsanız veya vurulursanız, bir can kaybedersiniz.
  6. Kuleden tırmanmaya devam edin ve puanınızı mümkün olduğunca yüksek tutmaya çalışın. Eğer tüm canlarınızı kaybederseniz veya kuleden düşerseniz, oyun biter.
  7. Eğer isterseniz, oyunu tekrar oynayarak daha yüksek puanları hedefleyebilir veya çeşitli haritalar ve modları keşfedebilirsiniz.

[acf field=”baslikfilehorse”] Ekran Görüntüleri


Download Icy Tower (Windows) - My Abandonware

Bilgisayara “[acf field=”baslikfilehorse”]” Nasıl Yüklenir?


“[acf field=”baslikfilehorse”]” isimli yazılımı PC ye yüklemek için hazırladığımz resimli anlatıma göz atabilir veya özet olarak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. İndirdiğiniz program dosyasına (genelde EXE uzantılı dosya olur) çift tıklayın
  2. Açılan pencerede genellikle programın kullanım koşullarını kabul etmeniz istenir. Ekranda Accept veya Kabul Et şeklinde seçenek varsa seçerek işaretleyin yada buton şeklindeyse butona basın.
  3. Ardından Next yada İleri yazan butona basarak ilerleyin.
  4. Sponsorlu reklam yazılımı yüklemeyi teklif ederse, reddederek (onay verilen işareti kaldırarak) Next (İleri) yazan butona basıp sonraki ekrana devam edin.
  5. Farklı bir pencere görürseniz yine Nexte yada İleriye basarak ilerleyin.
  6. Install yada Yükle yazan buton görürseniz basarak kurulumu başlatın.
  7. Bir süre sonra kurulum tamamlanınca, Başlat menüsünü açarak biraz önce yüklediğiniz programın simgesine tıklayıp çalıştırabilirsiniz.

Bilgisayardan “[acf field=”baslikfilehorse”]” nasıl silinir?


“[acf field=”baslikfilehorse”]” isimli yazılımı PC den silmek için  hazırladığımz resimli anlatıma göz atabilir veya özet olarak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Başlat menüsünü aç
  2. Arama kutusuna kaldır yazıp klavyeden Entera bas
  3. Açılan pencerede programı bulup en sağındaki üç noktaya bas
  4. Açılan menüden Kaldıra bas

Tüm PC Yazılımı Kategorileri:



Yayımlandı

kategorisi