En iyi fotoğraf indirme programları PC, Android, Chrome, online ve programsız

İnternetten bilgisayara ve telefona fotoğraf indirmek için gereken her şeyi anlatıyorum. Hem program kullanarak hem de programsız yöntemlerle internet sitelerindeki yüzlerce fotoğrafı tek bir tıklamayla dilediğiniz klasöre kaydedebilirsiniz.

Screenshot

Windows bilgisayarlar için Vovsoft Resim İndirici, web’de resim dosyalarını bulmak ve indirmek için mükemmel bir yazılımdır. Bu resim indirme uygulamasını masaüstünüzde veya dizüstü bilgisayarınızda kolayca kullanabilirsiniz.

Bu program, iki ayrı sekme içeren basit bir arayüze sahiptir. Bir sekme, bir arama motoru (Google, Bing, Yandex) kullanarak milyarlarca resim dosyasını aramak için ve diğer sekme için belirli bir web sitesinde bir arama yapmak için.

İlk indirme yöntemi, motoru seçmenizi ve anahtar kelimeyi ana filtre olarak kullanarak bir çevrimiçi arama gerçekleştirmenizi sağlar, ikincisi ise başlangıç URL’sini girmenizi ve belirli bir web sayfasındaki grafikleri yineleyici veya değil olarak aramanızı gerektirir. “Yineleyici URL Tarama” daha derinlere iner ve bulunan tüm URL’leri tarar.

Toplu fotoğraf indirici

Bir veya birden çok web sayfasından fotoğrafları toplu olarak indirmeniz gerekiyorsa, bu fotoğraf yakalama uygulaması ile bilgisayarınızdaki herhangi bir klasöre fotoğrafları toplu olarak indirebilirsiniz.

Web sitesi resim indiricisi

İndirme konumunuzu özelleştirebilir, bağlantı ve yanıt zaman aşımını ayarlayabilir ve herhangi bir tarayıcı ajan dizesini kullanabilirsiniz. Hangi yöntemi seçerseniz seçin, indirme ayarları aynıdır.

Ayrıca filtreleri ayarlayarak, uygulamanın gerektiğinde bütün web sayfalarını ayrıştırmamasını ve böylece arama süresini azaltmasını sağlar.

Vovsoft Resim İndirici, belirli resim uzantılarını ve kullanıcı tarafından tanımlanmış URL uzantılarını veya dizelerini göz ardı edebilir. JPG, PNG, TIFF, BMP, SVG, WEBP ve daha fazla dosya türü desteklenir.

Screenshot 1

Screenshot 2

  • Kategori: Ağ ve İnternet –  İndirme Yöneticileri
  • Destekler:  Windows 11, Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP (32 bit ve 64 bit)
  • Dil: İngilizce
  • Lisans: Denemek için ücretsiz
  • Yazılım:Picture Downloader v2.4
  • Dosyaadı:picture-downloader.exe
  • Dosya boyutu:2,50 MB

PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


PROGRAMSIZ YÖNTEM:

IMGdownloader.com adlı siteyi ziyaret ederek Pinterest, Instagram ve hatta Google’dan resimleri topluca cihazınıza indirebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken resimleri indirmek istediğiniz web sayfasının adresini kopyalamak ve üstteki resimde göreceğiniz gibi URL yazan alana yapıştırıp Enter’a basmak.

Instagram fotoğraflarını indirin

Instagram Photo Downloader sitesini ziyaret ederek ücretsiz tüm Instagram resimlerini cihazınıza kaydedebilirsiniz.
Siteyi açınca yapmanız gereken şey Instagram bağlantısını kopyalayıp yapıştırmak ve Download (indir) yazan butona basmaktan ibarettir.

Android için fotoğrafları indirme programı

Screenshot image 2

Image Downloader adlı uygulama internetten resimleri aramak ve indirmek için yararlı bir uygulamadır.Nasıl kullanılır:

  1. Üst araç çubuğunda veya alt yüzen düğmede arama yapın
  2. Arama görünümü araç çubuğunda anahtar kelime girin
  3. İndirmek istediğiniz resmi seçin.

Chrome tarayıcısı için ücretsiz fotoğraf indirme eklentisi

Image Downloader adlı Chrome eklentisini yükleyerek hemen şimdi beğendiğiniz tüm fotoğrafları toplu olarak bilgisayara indirebilirsiniz.

Yayımlandı

kategorisi